Sztárok

Kitagadták az örökségből Kate Middletont

Egy fillérrel sem kap többet a családi vagyonból Katalin hercegnő, mint amennyit a törvény kötelezően előír. A szülei döntöttek úgy, hogy a vagyonukat Katalin két testvérére, Pippára és Jamesre hagyják.

Carol és Michael Middleton saját erejükből váltak milliomossá, de ezekből a milliókból nem sokat lát majd a legidősebb lányuk, Katalin. A Berkshire megyei Bucklebury faluban lévő, öt hálószobás, egymillió fontot érő családi házat, a hozzá tartozó birtokot, illetve a családi vállalkozásukat és azok leányvállalatait, melynek értéke több mint tízmillió fontra rúg, Katalin testvérei öröklik majd.
A szülők azért döntöttek így, mert Katalin mint jövendő királyné egy életre szóló járadékot kap az államtól, jogot, hogy használhassa a királyi palotákat, a koronaékszereket, fedezik az utazási költségeit, a ruhatárát, a személyzetét…

Mivel az Egyesült Királyságban nincsen házassági szerződés, így amikor Vilmos megörökli nagyanyja és apja vagyonának nagy részét, az egyben Kataliné is lesz. Többek között kastélyokról, földekről, ékszerekről, műtárgyakról van szó. Katalin most sem szegény, de később mérhetetlenül gazdag lesz. A szülei ezért döntöttek úgy, hogy inkább két kisebb gyermekükre, Pippára és Jamesre hagyják a vagyonukat. Abban biztosak lehetnek a szülők, hogy a két kisebb gyermek sikeresen tovább viszi a cégüket, hiszen a saját vállalkozásukat is remekül és nyereségesen igazgatják. James otthagyta az egyetemet és saját cukrászcéget alapított, Pippának pedig rendezvényszervező cége van.

Katalin szülei, valamint testvérei James és Pippa
Katalin szülei, valamint testvérei, James és Pippa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top