Sztárok

Spórolj hőszigeteléssel!

Te is a falakon át pocsékolod az energiát, legyen az fűtés vagy légkondicinálás? Légy észnél: pár év alatt már pénzt termel a hőszigetelés!

3+1 tipp, hogy a hőszigetelést ne a pénztárcád bánja!

Fontos, hogy a szezon legtrendibb cuccait megszerezd? Ha okos és előrelátó vagy, azokra is több pénzed marad, sőt még a párod is bólogatni fog az új beszerzéseidre. És az otthonodra is ráférne egy kis felújítás? Kösd össze a kellemeset a hasznossal: a korszerűtlenül vagy egyáltalán nem szigetelt falakon keresztül folyamatosan rengeteg energiát pocsékolsz el, ráadásul ki tudja, mennyire szöknek még inkább egekbe az energiaárak akár már idén ősszel. Egy jó hőszigeteléssel akár évente 30-40 000 Ft-ot is megtakaríthatsz!

Spórolj hőszigeteléssel és a maradékot költsd magadra

Ezekre figyelj a helyes homlokzati hőszigetelés kiválasztásánál:

1. Szeresd a vastagot: kánikulában is jó!

Felújításkor a vékony szigetelés hosszú távon nem pénztárcabarát megoldás: kattints ide, miért. Ráadásul egy jó szigetelésnek köszönhetően nemcsak télen komfortosabb az otthonod, hanem kánikulában sem pukkadsz meg, még akkor sem, ha nincs légkondid, vagy nem kapcsolod be.

2. Válaszd a szürkét!

A kereskedésben a lambda értéket kérdezd meg: minél alacsonyabb, annál kevesebb hő veszik el a falakon keresztül. Kíváncsi vagy, jelenleg a piacon kapható legjobb értékkel melyik termék rendelkezik? A szürke poliészterek hőszigetelő képessége akár 25%-kal kedvezőbb, mint a régi fehéré, ezért tőlünk nyugatra a fehéret már alig használják: ezért sláger most az Austrotherm  „csodagyereke”, a  GRAFIT® REFLEX.

3. Mennyi idő alatt térül meg a befektetésed?

A befektetésed rövid idő alatt megtérül: itt találod a számítást. Vigyázz, hogy megbízható gyártót és jó minőségű anyagot szúrj ki, hiszen egy jól kivitelezett hőszigetelő rendszer 25-30 évig is kiszolgál téged. E miatt választja ma a legtöbb magyar család az Austrotherm magyarországi üzemeiben gyártott anyagait.

+1 Még többet spórolhatsz

A tavaszi kellemes meglepetés: most az Austrotherm GRAFIT® REFLEX hőszigetelőt 2012. május 20-ig akciós áron veheted meg az ország bármely építőanyag-kereskedésében! Ha pedig kérdésed lenne, bátran keresd fel kollégáinkat.

Spórolj hőszigeteléssel és a maradékot költsd magadra


Vége a pocsékolásnak – jön a többletmegtakarítás egy életen át!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top