Sztárok

Stohl-per: ijesztően leépült Pali bácsi

Rohamosan romlik Stohl András áldozatának az állapota. Pali bácsi fizikailag és szellemileg egyaránt leépült. Fia szerint a pereskedés akár az apja életébe is kerülhet – írja a Blikk.

Kaincz Pál fia állítja, rohamosan romlik édesapja egészségi állapota. „Ebbe bele fog pusztulni” – jelentette ki a bulvárlapnak a férfi, aki legutóbb Stohl András ügyvédjére támadt rá. Mint a Blikk megtudta, az idős férfit – aki 12 milliót követel a színésztől – oly mértékben megviselték a baleset óta lezajlott események, hogy szellemileg teljesen leépült. A bírósági tárgyaláson Pali bácsi nem tudta értelmezni a bíró szavait, összefüggéstelenül beszélt és zavartan viselkedett. „Nagyjából három hónapja egyre rosszabb szellemi állapotban van az édesapám. De mindez nem az idős kora miatt következett be, hanem mert nem tudja elfogadni a vele történt igazságtalanságot” – állítja a fia, aki szerint apja fizikai állapota ugyancsak romlott. Mint mondja, apja lába már 40 fokban kisebb szögben hajlítható, a csípője pedig 30 százalékosra csökkent. A perben új orvos szakértőt rendeltek ki.

Stohl-per: ijesztően leépült Pali bácsi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top