Sztárok

Végleg vége: megszűnik az RTL sikerműsora

Bár gyakran megverte a hasonló időben futó Frizbit, állítólag túlságosan sokba kerül a csatornának a Heti Hetes. Ezért az 500. adással, jövő vasárnap végleg elbúcsúzik a műsor – értesült a Blikk.

„Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább” – nyilatkozta a lapnak Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztő-producere. Hozzátette azt is, hogy valóban gazdasági, és nem politikai döntés született. Számukra is intő jel volt az a téli időszak, amikor egy időre leálltak a műsorral. „Ha valaki úgy készül a születésnapjára, hogy tudja, az az utolsó, akkor nincs oka ünnepelésre” – folytatta.

Az utolsó két adáson a klasszikus csapat, Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar szerepel majd. „Hogy ténylegesen vége, azt most, magától hallom először. Sejtéseim persze voltak, egy-egy elejtett félmondat már erre utalt. 13 éven át ültünk egymás mellett a stúdióban a kollégákkal, együtt öregedtünk, szép volt, de bizonyos dolgokat el kell tudni engedni” – mondta Gálvölgyi János.

Végleg vége: megszűnik az RTL sikerműsora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top