Sztárok

Kifecsegték: Bruce Willis családja beleszeretett Budapestbe

Május 3-án érkezett meg családjával Budapestre Bruce Willis. A színész a forgatások után néhány kedves mosollyal és integetéssel letudja a rajongókat, ám felesége lelkesen posztolja magyarországi kalandjait az interneten. Belenéztünk Emma Heming-Willis Twitter- és Facebook-"naplójába".
Bruce Willis családja beleszeretett Budapestbe
Bruce Willis családja beleszeretett BudapestbeNévjegy:  Emma Heming-Willis
1978-ban született, Máltán. Modellként szerepelt a Gap, a Garnier, az Intimissimi, az Escada, vagy épp a Dior kampányában is. 2005-ben a Maxim magazin 100 legjobb nője választásán a 86. lett. Szerepelt néhány kisebb filmben, de ő magát pocsék színésznek tartja. „Talán hullát, azt jól tudnék játszani” – mondta korábban. 2009. március 21-én Heming és Bruce Willis a Karib-szigeteken összeházasodtak. A meghívottak között volt Willis volt neje, Demi Moore, három közös lányuk, és Moore akkori párja, Ashton Kutcher is. Idén április 1-én megszületett Emma és Bruce közös lánya, Mabel Ray Willis.

Kirándulni szeretnének

Május 4-én érkezett az első bejegyzés Emmától, amiben már említi Budapestet és hazánkat. „Imádjuk Budapestet! Mi az, amit mindenképpen látnia kell az embernek ebben a városban?” – kérdezte követőitől a Twitteren Emma, és persze azonnal jöttek is a válaszok. A magyar rajongók lelkesen ajánlották a Nemzeti Múzeumot, a Budai Várat, a Váci utcát, a Gellért-hegyet, a Citadellát és a Parlamentet is. Pár nappal később pedig egy magyar kismama – aki mellesleg az egyik fővárosi rádió műsorvezetője is – egy balettelőadásra hívta fel Emma figyelmét. „Imádom a balettet. De mostanában nem lesznek szabad estéim” – írta május 11-én Emma, arra utalva, hogy nem szívesen hagyná magára kislányát.

Világot bejárt babafotó

Május 9-én Willis felesége arról számolt be rajongóinak, hogy híres férje magára vállalta a babafelügyeletet, amíg ő egy alapos masszázst kapott. De megosztotta véleményét azzal kapcsolatban is, hogy a korábban szintén Budapesten vendégeskedő Brad Pitt lett a Chanel No. 5 új arca. „Komolyan. Maximálisan egyetértek” – lelkendezett Emma, aki egy nappal később, május 10-én töltötte fel azt a bizonyos apa-lánya fotót, amely bejárta a világsajtót.Egy gyönyörű nap Budapestem. Papi és Mabel egymás karjaiban” – írta a képhez Emma, aki azt is elárulta, hogy kislánya már hathetes, és szerinte Bruce Willisnek a génjeiben van, hogy jó apa.

Magyar kajára vágynak

Május 13-án tartották az amerikaiak az anyák napját, így a Budapesten vendégeskedő Emma Heming-Willis is itt ünnepelt. „Mint friss anyuka a többi maminak kívánok nagyon boldog anyák napját. Igazi kiváltság ehhez a klubhoz tartozni, és olyan hálás vagyok, hogy én lehetek Mabel mamája” – írta Twitter-falára Emma, akinek magyar rajongói felhívták a figyelmét arra, hogy mi egy héttel korábban ünnepeljük az édesanyákat. „Igen, tudom. Kétszer ünnepeltem én is. De el ne mondjátok senkinek” – kontrázott a modell, aki rögtön ezután megköszönte azt is, hogy három csodálatos lánynak lehet a mostohaanyja. „Mostohaanyának lenni ajándék” – írta. Emma még ezen a vasárnapon kisebb kirándulást tett a városban, meglátogatta férjét a Die Hard mozi forgatásán. „Soha nem játszott még ennyire jól” – dicsérte urát a modell, majd ismét Budapestről írt. „Ez a város egyszerűen gyönyörű, és mindenki nagyon kedves. Alig várom, hogy egyek végre valami tipikus magyar kaját!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top