Sztárok

Magyar sebész szabta át Bruce Willist

Arcfeltöltést kért Budapesten a hollywoodi sztár, akinek a ráncait egy magyar orvos tüntette el. Filmbeli ellenfele, a műsorvezető-producer Árpa Attila markát pedig borsos gázsi üti a szereplésért.

Magyar sebész szabta át Bruce WillistBruce Willis egy speciális sebészeti beavatkozásnak köszönheti a korát meghazudtoló kinézetet. A hét végén egy belvárosi magánklinika plasztikai sebésze látogatta meg a magyar fővárosban forgató világsztárt a Budán bérelt villájában, hogy egy úgynevezett kollagénkezeléssel – ami egyfajta bőrfiatalító eljárás – eltüntesse a színész ráncait – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, telefonon rendelték meg a kezelést, az orvos és segítője pedig a megfelelő eszközökkel ki is ment az akcióhős villájába. A házba azonban csak az orvost engedték be, aki kollagéninjekciókkal eltüntette Willis ráncait a homlokáról, a szemkörnyékről és a szája mellől is.

Mint a Bors megtudta, a kiemelt statisztaként szereplő Árpa Attila napi 150-200 ezer forintért alakítja az orosz rosszfiút az akciófilmben. A Szerencsekerék műsorvezetőjét több mint 20 forgatási napra szerződtették, így mintegy 4 millió forintos gázsira számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top