Sztárok

Cristofel ismét belerúgott Veronikába

A kubai macsó addig-addig zaklatta exét és fúrta újdonsült párkapcsolatát, míg annak új barátja feladta, és inkább otthagyta a lányt - írja a Blikk.

Cristofel ismét belerúgott VeronikábaKéptelen beletörődni a szakításba VV Cristofel. A kubai fiú annak ellenére is vissza akarja szerezni Veronikát, hogy a brutális verés után exe feljelentést is tett ellene. Volt párja azonban hallani sem akar a fiúról, különösen azok után, hogy tönkretette új, pár hetes kapcsolatát. Veronika elmondása szerint Cristofel hol egy “gyémántgyűrűvel”, hol más ajándékokkal állított be hozzá, mondván, legyen a felesége, ám a lány szerint csupán a rendőrségi ügyet akarja megúszni. Ráadásul exének még az új kedvesét is sikerült elmarnia maga mellől. „Miután visszautasítottam, felhívta a barátomat, Márkót, és mindenfélét összehazudozott neki. Azt állította, hogy mi a mai napig összejárunk, találkozgatunk egymással (…) Márkó végül kiszállt a kapcsolatból” – panaszkodott Veronika. Cristofel azonban úgy látja, a lány nem játszott fair játékot Márkóval, s ő csupán figyelmeztette riválisát, aki inkább a szakítás mellett döntött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top