Sztárok

Gesztesi: 25 gyerekem van!

Gesztesi Károly esetében eddig öt gyermekről lehetett tudni, a színész azonban elárulta, voltaképpen 25 gyermekről gondoskodik. A színészgyerekek azonban, akikről gondoskodik, nem tudhatják, hogy ő áll a háttérben.

Gesztesi: 25 gyerekem van!Márciusban pattant ki, hogy Gesztesi Károly hivatalosan nevére vette élettársa, Niki legkisebb gyermekét. Mára azonban a színész bevallotta, nem csupán 5, hanem 25 gyermekről gondoskodik. Ráadásul mindezt titokban teszi. „Van egy alapítvány, ezen keresztül istápoljuk a bajba jutott színészcsaládokat. Ebbe beletartoznak a határon túli színészek félárván maradt csemetéi is. Sok olyan elhunyt színész családját támogatjuk, aki ismert. Nem akarom megnevezni őket, mert nem lenne szép dolog felfedni azoknak a nevét, akiket támogatunk, legyen elég annyi, hogy huszonöt gyerekem van” – mondta Gesztesi a Blikknek. A színész, akinek nemrég levált a retinája, elárulta, sem a saját, sem a bajba jutottak családja nem tud róla, hogy ő jótékonykodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top