Sztárok

Kifecsegték Radics Gigi titkát

Írásszakértő elemezte Radics Gigi írását, és kijelentette: a lány hatalmas lelki változásokon esett át az elmúlt időszakban. Mivel Gigi már elhiszi, hogy sztár lehet, Szakos Andi pedig betegséggel küzd, könnyen lehet, hogy a salgótarjáni lány nyeri a versenyt.

Kifecsegték Radics Gigi titkátRadics Gigi írását alaposan kielemezték, ráadásul egy korábbi írásával is összehasonlították. A szakértő szavai alapján a Benjivel kavaró lány egy másik játékban talán a „törtető” címet kaphatná meg, hiszen belül ez tükröződik. „Már az előző szériában is volt tőle írásmintám, így az ő esetében azt is meg tudom mondani, hogy milyen lelki változások mentek végbe benne az eltelt idő alatt. Ő alapvetően megváltozott. Sokkal stabilabb lett a személyisége, és lényegesen tudatosabban áll önmagához és a karrierjéhez, mint korábban. Tavaly még csak vágyott arra, hogy sztár legyen, míg idén már hit is van a vágy mögött” – mondta az írásszakértő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top