Sztárok

Demi Moore lánya titokban találkozgat Ashton Kutcherrel – fotó

Annak ellenére találkozgat Ashton Kutcherrel Demi Moore legidősebb lánya, hogy a fiatal szívtipró az évfordulójukon csalta meg a színésznőt, aki a szakítás miatt kórházba került. Rumer és Ashton titkos találkájáról pletykál Hollywood.
Demi Moore lánya titokban találkozgat Ashton Kutcherrel - fotó

Érthetetlen, miért állnak még mindig ilyen közel egymáshoz, hiszen Ashton csúnyán elbánt Rumer édesanyjával. Mindenesetre Demi Moore 23 éves lánya és a volt férje, a 34 éves Ashton Kutcher titokban találkoztak vasárnap, és szemmel láthatóan egyáltalán nem örültek annak, hogy a fotósok lencsevégre kapták őket.

A párost Ashton kocsijában fotózták le, a férfi a Los Angeles Lakers meccsére ment, míg Rumer a Chateau Marmont szállodába. „Egyáltalán nem akarták, hogy lefotózzák őket. Ashton a tenyerével takargatta az arcát, Rumer pedig a lehető legmélyebbre csúszott az ülésen” – írja a Daily Mail.

Nem ez volt az első találkájuk. Egy nappal azután, hogy Demi Moore kijött a szanatóriumból, Rumernek előadása volt. „Ashton odajött a fellépés előtt. Rumer pedig láthatóan ideges volt, beszélgettek kicsit a színfalak mögött, mielőtt a 23 éves lány felment a színpadra… Ashton érezhetően nagyon büszke volt Rumerre, végig mosolygott egykori nevelt lányára. A Két pasi meg egy kicsi színésze nagy öleléssel jutalmazta a fiatal nőt az előadás végén. Úgy látszik, nem számít, mi történt Demi és Ashton között, mert ő és Rumer továbbra is közel állnak egymáshoz” – írta korábban a Radaronline.

                                                           További képek, itt!

A People magazinnak már egy névtelen forrás számolt be arról, hogy Rumer és Ashton nagyon szeretik egymást, és örökké barátok maradnak. Ashton egyébként többször meglátogatta Demit is az otthonában, mióta a színésznő kijött a szanatóriumból. Talán éppen volt neje állapotáról beszélget az elsötétített autóban Rumerrel? Ki tudja…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top