Sztárok

Az álomalak többé neked sem illúzió!

Tartósan és folyamatosan fogyni nem lehet másképp, csak ha bizonyos étkezési szabályokat is betartasz. Mondhatod, hogy majd elkezdesz sportolni és az bőven elég, de a rossz hír az, hogy ez csak átmeneti sikert fog eredményezni.

Mik az alapvető szabályok?

  1. Naponta többször, kis adagokat egyél, így stabilan tudod tartani a vércukorszintedet, ami a fogyás alapja!
  2. Igyál naponta legalább 3 liter cukormentes folyadékot! Így megszabadulhatsz a szervezeted által megkötött víztől, beindul az anyagcseréd és több energiát használsz fel! Így könnyebben tudsz fogyni!
  3. A napi többszöri étkezés során figyelj arra, hogy lassan felszívódó tápanyagokat fogyassz. Vagyis kerüld a lisztes, cukros ételeket!
  4. Este már ne egyél túl sokat! A legjobb, ha egy lassan felszívódó, magas fehérjetartalmú ételt fogyasztasz, mint amilyen a speciálisan erre kifejlesztett Ultra Loss Shake. A szénhidrátbevitelt ilyenkor már minimalizáld!
  5. Fokozd az energiafelhasználást mozgással! Egy óra laza edzés 300-500 kcal energiafelhasználást jelent!
Az álomalak többé neked sem illúzió!


Mennyi ideig tart az ideális diéta?

Sokan egy hét után abbahagyják, mert lement néhány kg és ez bőven elég számukra. Az igazság azonban az, hogy 1 hét alatt egy gramm zsír sem távozik a szervezetedből, csupán az addig megkötött vizet engedik el a szövetek. Az ideális diéta legalább 3 hétig tart, mert ekkorra beindul a zsírfelhasználás! A Pink Fit Easy csomagja pontosan erre alapoz és kínál 21 napos programot. Így a strandszezonra jobb formába lendülhetsz és beindíthatod a zsírégetést!

Az álomalak többé neked sem illúzió!

Miért pont a Pink Fit Easy csomag?

Mert egyben megkapod mindazt, ami a zsírégetéshez kell. 3 termék és egy ajándék shaker egy dobozban. Ultra Loss Shake vacsora, vagy más étkezés helyett, Eat Control tabletta magas rosttartalommal az étvágyad csökkentésére, Active Fat Burner tabletta az energiafelhasználás fokozása érdekében és egy ajándék shaker, amiben bárhol elkészítheted az isteni finom Ultra Loss turmixot!

A Pink Fit Easy csomagot keresd a BioTech USA Sport Élet Egészség Központokban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top