Sztárok

Harmóniában önmagával

Szinetár Dóra színházban játszik, filmben szerepel, miközben vezeti a háztartást és neveli a gyerekeit. Sokaknak már a fele is sok lenne Dóra teendőinek, de ő magabiztosan mozog a különféle feladatok között. Mindeközben szépsége is makulátlan! Nem véletlen, hogy a NIVEA is felfigyelt rá, s őt kérte fel, hogy legyen a Q10 termékcsalád arca.

Mindig lehet hallani, mennyi mindent csinálsz egyszerre. Hogyan tudod összeegyeztetni a munkát és a magánéletet?

Ez volt az utolsó évadom az Operettben, emellett pedig több független produkció előkészületei is folytak a háttérben, szóval valóban nem unatkozom. Szeretem azt a pörgést, ami a munkámmal jár. Szerencsére nincs minden este fellépésem, de ha szükséges, a nagyszülők nagyon sokat segítenek Zorka körül, és Zoli is nagyon nagy segítség. A fiam elmúlt 15 éves, már nagyon önálló, de arra mindig figyelek, hogy esténként jusson időm arra, hogy beszélgessünk.

 

Ilyen zsúfolt napok mellett hogyan jut időd magadra?

Pont annyi időm jut magamra, amennyit a testem, a szervezetem igényel. Ha fáradt vagyok, jól kialszom magam vagy elmegyek kozmetikushoz. Nem vagyok az a típus, akinél a szépítkezés rendszeres program, akkor megyek kozmetikushoz, amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá.

 

A nehéz színházi sminkek mennyire viselik meg a bőrödet?

Tizenegy éves korom óta játszom színházban, így igencsak megsínylette a bőröm a sok sminket. Ráadásul a színházi sminkek jóval erősebbek, mint a hétköznapiak. Éppen ezért ha tehetem nem is sminkelek, édesanyámtól tanultam el hogyan lehetünk természetesen szépek smink nélkül is.

 

Harmóniában önmagávalMilyen szépségápolási rituáléid vannak?

Ha a fellépések után nincs kedvem több lépésben letisztítani az arcomat, a zuhany alatt habszappannal szoktam lemosni a festéket, ami után komoly vízpótlást igényel a bőröm.

Ezért is fontos, hogy megfelelő hidratáló krémet használjak utána, és reggel is. Az alapvető kozmetikumok használata mellett úgy gondolom, hogy a külsőt belülről is ápolni kell.

Ezért külön odafigyelek az étkezésre is: kerülöm a tartósítószerekkel teli élelmiszereket, helyette teljes kiőrlésű tésztákat, péksüteményeket vásárolok, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, valamint szárnyas húst és halakat. Sok vizet iszom, hiszen ez is elengedhetetlen a hidratáltsághoz.

Mit szóltál, amikor megtudtad, hogy a NIVEA téged kért fel a Q10 termékcsalád arcának?

Régi kapcsolat fűz a NIVEA-hoz. Az Operett Színház több produkcióját is támogatták, és egy kétnapos hamburgi kirándulásra is meginvitáltak édesanyámmal, ahol fennállásának századik évfordulóját ünnepelte a NIVEA.  De nem ez az egyetlen kapocs: a dédnagymamám és a gyermekkorom jutott eszembe. A dédi 95 éves koráig élt, gyönyörű nő volt még idős korában is. Soha nem láttam más terméket a használni, mint a klasszikus kék tégelyes NIVEA krémet. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy múltú márka arca lehetek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top