Sztárok

Radics Gigi már nyert

Világsztár lehet a Megasztár fináléjába bekerült énekesnő. A fiatal tehetséget ugyanis Amerikába hívják. Mindemellett egy hónap múlva máris híres énekesekkel áll színpadra.

Radics Gigi már nyertVilághírnévről álmodott Radics Gigi, és úgy tűnik, erre komoly esélyt kap. A Megasztár 15 éves tehetségét – akinek Andy Vajna is tengerentúli karriert jósolt – amerikai producerek kerülgetik, így ha minden jól alakul, Gigi hamarosan egy kaliforniai stúdióban veheti majd fel az első lemezét. „Többen megkeresték a TV2-t, hogy dolgoznának Gigivel. Még Los Angelesből is jelentkeztek producerek. Nem is egy!” – árulta el a Blikk informátora. Mint a fiatal tehetség elmondta, természetesen élni fog a lehetőséggel, amennyiben tényleg lesz rá mód, hogy nemzetközi karrierbe kezdjen. „Ha kell, az egész család költözik a tengerentúlra, ezen biztosan nem fog múlni Gigi karrierje” – jelentette ki az édesapja, aki a Megaházba is beköltözött.

Már a sztárok között

Radics Gigi egy hónap múlva már híres színésznőkkel és énekesekkel lép fel. A tehetségkutató legfiatalabb versenyzője Básti Julival, Botos Évával, Falusi Mariannal, Horgas Eszterrel, Polyák Lillával és Tompos Kátyával énekel majd a színpadon a „Szentivánéji tüzek és szerelmek éjszakája – 7 boszorka van…” elnevezésű koncertshow-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top