Sztárok

Mindenkit átvert Demi Moore és fiatal szeretője

Most akkor válnak, vagy nem válnak? Mindenki ezt találgatta, amikor Ashton Kutcher és Demi Moore külön költöztek. Ennek már nyolc hónapja, de még mindig házasok. Vagy nem?

Mindekit átvert Demi Moore és fiatal szeretőjeA 49 éves színésznő azután dobta ki Kutchert, hogy a fiatal férfi négy nővel is megcsalta őt a házassági évfordulójukon. Mint később kiderült, Kutchernek viszonya volt egy 23 éves Sara Leal nevű nővel is. A Radaronline információi szerint hiába telt el a szakítás óta nyolc hónap, Kutcher és Demi még mindig házasok. Vagy nem?! Az internetes oldal úgy tudja, soha nem is voltak hivatalosan házasok, csak egy Kabbala-szertartáson kötötték össze az életüket. „Senki ne csodálkozzon, hogy még mindig házasok. Hogyan nyújtották volna be a válási papírokat, ha azok nem is léteznek?” – mondta a pár egyik ismerőse.

Egy másik jól informált barát viszont azt állítja, hogy Kutcher és Moore a törvény szerint is házas. „Mégis mikor váltak volna el, amikor Demi a szakítás után olyan rosszul volt, hogy a szanatóriumot is megjárta?” – mondta, majd hozzátette, hogy lesz válás, mert volt esküvő. „Ashtont Laura Wasser  ügyvéd képviseli majd.” Ő intézte Kim Kardashian 70 napos házasságának felbontását is.

Kutcher és Aniston egyébként együtt bulizott a napokban, egyik vallási vezetőjük születésnapját ünnepelték. „Ashton azt mondta Deminek, hogy számtalan hibát követett el az elmúlt évben… Még most is nagyon szeretik egymást. És egyelőre a válásukat sem mondta ki” – pletykálta akkor egy másik hihetetlenül jól értesült ismerős a Sunday Mirrornak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top