Sztárok

Szivárog a szilikon VV Kinga melléből

Két év után újra megműtik a 23 éves VV Kinga melleit. Ha már egyébként is felvágják, akkor a füleit is átszabatja a szőkeség.

Szivárog a szilikon VV Kinga mellébőlKinga azt mondja, ő bizony nem műttetné meg a melleit, de olyan fájdalmai vannak, hogy orvosa az implantátumcserét javasolta. „Már régóta fáj a mellem, és ez nagyon sok kellemetlenséget okoz. Nem tudok hason aludni, ráadásul muszáj mindig melltartót hordanom, különben folyamatosan fáj. Én úgy látom, hogy el is csúsztak az implantátumok” – magyarázta a Blikknek VV Kinga, akinek tünetei szinte teljesen megegyeznek a PIP-problémákkal küzdő Sehivel, akit szintén újraműtöttek.

Kinga azt mondja, neki nem PIP szilikont ültettek be, de fájdalmai miatt így is új műtétet javasolt az orvos.
„A röntgenfelvétel szerint némi folyadék látszódik az implantátum alatt, de biztosat csak a műtét után tudunk mondani” – mondta a Kingát műtő orvos a Blikknek. A mellműtéttel egyszerre Kinga füle is szépészeti beavatkozáson esik át.

Szerinted melyik VV-s csaj plasztikája lett a legjobb? Nézd meg a képeket, és szavazz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top