Sztárok

Legyen tökéletes a nyaralásod!

Ha valódi luxusra vágysz, akkor Sárváron, a Spirit Hotelben biztosan nem ér majd csalódás! Igazi mennyei nyarad lesz!

Stílusos pihenés

Akár ragyog a nap, akár esik az eső, a Spirit Hotelben mindenképpen élvezheted a selymes vizet, hiszen 22 medence közül biztosan találsz kedvedre valót. Meglátod, hogy milyen selymes lesz a bőröd a csodás, fáradtságűző termálvíz hatására! A hatalmas víztükrű élménymedencék árnyékoló ernyőinek védelmében még a legerősebb napsugárzás mellett is gondtalanul hűsölhetsz.

Legyen tökéletes a nyaralásod!

A legapróbb részletek is fontosak

A Spirit Hotelben még a kéz- és lábápolás során is kiemelt hangsúlyt kap egészségtudatos szépségápolás. Kizárólag SpaRitual termékekkel végzik az aura egyensúlyát megteremtő, különleges relaxációs manikűrt és pedikűrt. Ezeknek a termékeknek mindegyike vegán elvek alapján készült, és nem tartalmaz semmilyen paraben-tartalmú tartósítószert, a körömápolási termékek formaldehid-mentesek. A körömlakkok árnyalatai a színterápia és számmisztika egyedi ötvözésével születnek meg.  

Nőies mozdulatok

Pihentesd egy kicsit a megszokott edzéstervedet, és próbálj ki egy igazi különlegességet! A „Port de Bras” a test és lélek tánca – egy speciális, wellness jellegű torna, amit különleges zenére végzett lágy, ívelő karmozdulatok, könnyed térdhajlítások és finom lépések tesznek kellemessé és széppé. Mivel gyakorlás közben az egész testet kontroll alatt tartjuk és átmozgatjuk, nem csak a törzs izmait erősíti, hanem javítja a testtudatot és a mozgáskoordinációt is. Bátran kipróbálhatják azok is, akik nincsenek tökéletes formában!

Legyen tökéletes a nyaralásod!


Egy éjszaka ajándék

Ahhoz, hogy igazán elfeledkezz a stresszes hétköznapokról, jó, ha legalább egy hétre elszakadsz a munkától. A Spirit Hotelben ezen a nyáron 4 éjszaka mellé még egy éjszakát kapsz ajándékba, így biztos lehetsz a tökéletes kikapcsolódásban.

További információk!

Legyen tökéletes a nyaralásod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top