Sztárok

Luxussal fűszerezett nyári kalandok

Szerettek elnyújtózni a vízparton, de a napozás mellett izgalmakra is vágytok a nyaralás közben? Melyik legyen: sport, zene, denevértúra vagy kajakozás? Mindegyiket kipróbálhatjátok!

Sokszínű aktivitás

Legyen szó beltéri vagy kültéri mozgásformákról, a Spirit Hotel számtalan lehetőséget kínál számotokra. A fitneszteremben személyi edzők nyújtanak segítséget, tesztelhetitek a fizikai erőnléteteket és edzéstervet is kérhettek tőlük. A mozgásterapeuták ingyenes vízi és tornatermi foglalkozásokkal várnak: a gerinctorna, jóga, stretching, fit és soft ball, valamint a gumiszalagos edzések, a reggeli torna vagy a spinning mellett kipróbálhatjátok a vízi gimnasztikát és az aquafitnesst is. Akkor sem ér benneteket csalódás, ha teniszezni vagy fallabdázni szeretnétek, remek pályák várnak benneteket!

Végre a szabadban!

A hotel környéke a nordic walking vagy biciklis túrák ideális terepe. Ragadjatok botot vagy pattanjatok biciklire, és irány a Spirit Hotel melletti tavakat körülfutó zegzugos ösvény, vagy a közeli sárvári arborétum. Hosszabb útra mennétek? A Rába töltésén semmi akadálya a kilométereken át tartó tekerésnek. És ha már a Rábáról esik szó – próbáljátok ki a hosszabb-rövidebb kajak túrák egyikét, a szállodában készségesen segítenek a megszervezésében.

Luxussal fűszerezett nyári kalandok

Férfias elfoglaltság

Nyaralás ide vagy oda, nem akartok lemaradni a futball-Európa-bajnokság és az olimpia eseményeiről? A Spirit Hotelben kivetítőkön nézhetitek a meccseket és a versenyeket napközben és este is. Habár a foci és a sör szorosan összetartoznak, a gyöngyöző falú korsókba rejtett nedű mellett természetesen egy könnyű rozét vagy egy játékos koktélt is rendelhettek.

Várkalandok

Ki ne hagyjátok a Nádasdy-vár rejtett kincseit bemutató denevértúrát, szárnyaljatok a zegzugos termekben, vegyétek birtokba a vártornyot és kortyoljatok bele a vérkoktélba!  A vár udvarán a Nyári Színházi Estéken a Sziget Színház és a Soltis Lajos Színház előadásait láthatjátok. Június elején a VIII. Nemzetközi Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál, míg júliusban a IV. Sárvári Országos Fúvószenekari Verseny és XIII. Fúvószenei Várfesztivál igazi csemegének ígérkezik. Idén is megrendezik a Nádasdy Történelmi Fesztivált, és a több mint harmincéves múlttal bíró Nemzetközi Folklórnapokat.

Luxussal fűszerezett nyári kalandok


Nem maradjatok le semmiről!

Hogy mindenre jusson idő, a Spirit egész nyáron ajándékba ad nektek egy éjszakát! Foglaljatok le 4 éjszakát és – az ajándékba kapott nappal együtt – 6 napon át élvezhetitek a kényeztető kiszolgálással fűszerezett nyári kalandokat.

További információk!

Luxussal fűszerezett nyári kalandok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top