Sztárok

Kiskirály lesz a börtönben Damu

Álommunkához jutott az elítélt színész. Az ügyvédje szerint csomagsegéd lett a börtönbüntetését töltő egykori sorozatsztárból, s ezzel az állással akár a rabtársai elismerését is kivívhatja – írja a Bors.

Kiskirály lesz a börtönben DamuDamu Roland a héten csomagelosztóként kezdett el dolgozni a tiszalöki börtönben – állítja a színész ügyvédje, dr. Ruttner György. Mint a Bors egy volt rabtól megtudta, ez igazi álommunkának számít a büntetés-végrehajtási intézetében. Ha a milliókat követelő Damu tényleg segédkezhet a csomagelosztásnál, a rabtársai mindenképpen megbecsülik, hiszen az elítélt színész még a tiltólistán lévő dolgokhoz is hozzájuthat. Aki ezt a „csókos állást” betölti, egy kijelölt őr mellett a csomagbontásnál keletkezett hulladék eltávolítását végzi. A fogvatartottak között ezért a hatalmas adósságot felhalmozó egykori sorozatsztár igazán menőnek fog számítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top