Sztárok

Titkok: Puzsér leleplezte az RTL sztárját

A tehetségkutató ítésze továbbra sincs kibékülve azzal, hogy Mészáros János Elek nyert. A Csillag Születik felfedezettjét kreált figurának tartja, aki a stílusváltásának köszönheti a győzelmét – írja a Bors.

Puzsér durván beszólt a CSISZ-győztesnekPuzsér Róbert szerint a képernyőn látott Mészáros János Elek nem azonos azzal a személlyel, aki Alcsútdobozon agrármérnök. Állítja, a tehetségkutató győztese csupán egy giccses sztereotípia, annak a pödört bajszú, kolbászt majszoló, szüretelő gazdának a képe, amire az esemesező rendkívül fogékony. A szigorú ítész úgy véli, Mészáros János Elek ennek a romantikus, paraszti szerepnek köszönheti a győzelmét. „Az egész embert azzal a céllal gyártották le, hogy a nézők lássák benne önmagukat, az elesett karaktert, akit ő egyébként nagyon jól hozott” – hangoztatja Puzsér, aki bizonyítékot is talált erről az interneten. Egy fotó arról árulkodik, hogy a gazdából lett operaénekes egy tavalyi fellépésén trendin és stílusosan – elegáns öltönyben és nyakkendőben – énekel. „Akkor fel tudott rendesen öltözni. Hol a trapézmintás pulóver? Sehol. Hol van a pödört bajusz? Sehol? (…) Nem hinném, hogy tisztességes lenne manipulálni a közönséget” – vélekedik a CSISZ megmondóembere, aki a döntő után sem kímélte Mészárost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top