Sztárok

Bereczkit alázza Sebestyén Balázs

A rádiós ripacsnak gúnyolta a Megasztár zsűritagját, a fellépését pedig egyszerűen komikusnak. Ám az egész Szépségkirálynő című műsort kíméletlen kritikával illette – írja a Bors.

Bereczkit alázza Sebestyén BalázsSebestyén Balázs a Class FM ébresztőműsorában a 2012-es szépségkirálynő-választásról beszélgetett Kasza Tiborral, aki zsűritag is volt a show-ban. A rádiós – akit mostanában egy őrült nő zaklat – a szombat esti gálát kisstílűnek, a sztárvendégként fellépő Bereczki Zoltán előadását pedig a műsor mélypontjának nevezte. „Ezen a műsoron valaki baromi jól keres, tök nagy mutyi az egész, de hogy nem képernyőre való, az biztos” – jelentette ki Balázs, miközben Kasza Tibi csak zavartan hebegett.

Balázs szerint Bereczkit zavarta, hogy nem tudott kiragyogni a lányseregből, méla undorral lökdöste félre a jelölteket, nehogy kitakarják. „Gyűlölte a lányokat, hogy egy pillanatra is elveszik azt a háromperces, fantasztikus lehetőséget (…) Bereczki finoman öncélú ripacs” – hangzott a rádiós kritikája, aki már tavaly sem kímélte az énekest a Nagy Duett kapcsán. A műsor producere, Hajdú Péter értetlenkedve fogadta Balázs „savazását”. Mint mondja, a Szépségkirálynő sokkal színvonalasabb és nézettebb volt a TV2-n, mint korábban az RTL Klubon. Hajdú szerint Balázs – akinek nem először durrant el az agya – minden bizonnyal azt hiányolta, hogy a versenyző lányok nem hányták tele a vécét, mint ahogy a Való Világban már megszokta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top