Sztárok

Nem lehet több gyereke Britney Spearsnek

Végre rendeződött Britney élete. Párja, Jason Trawick karácsonykor egy hatalmas gyémántgyűrűvel megkérte a kezét, pletykák szerint az esküvőt még idén megtartják, ám az énekesnő mégsem maradéktalanul boldog. Bántja, hogy nem szülhet gyermeket jövendő férjének.

Nem lehet több gyereke Britney SpearsnekKislányt szülne vőlegényének
Egy fecsegő barát szerint Britney egy nem kezelt súlyos nőgyógyászati betegség miatt nem képes újra teherbe esni. „Britney mindig is szeretett volna egy kislányt. Amikor Jasonnal összekerültek, megfogadta, hogy ezúttal biztosra megy, és felkeres egy genetikai specialistát, hogy biztosan kislányuk szülessen. Pár hónapja Jasonnal abba is hagyták a védekezést. Ám nem lett állapotos” – árulta el a pár közeli barátja, aki szerint az énekesnő ezután átesett egy nőgyógyászati kivizsgáláson, ahol kiderült, hogy miért nem jött össze a kisbaba.

Korábbi terhességmegszakításról suttognak
„Nem vettek észre egy fertőzést, és emiatt súlyos károsodás maradt vissza a petevezetékeiben. Titokban megműtötték, de az orvosok nem kecsegtették túl sok jóval, viszonylag kevés esélye van arra, hogy újra szüljön” – folytatta az ismerős. A hírek szerint Britney magát okolja a történtekért, már bánja, hogy évekig felelőtlen életet élt. „Pár éve, az összeomlása idején több tucat szeretője volt, kokainmámorban védekezés nélkül bárki megkaphatta. Akkoriban arról is pletykáltak a baráti társaságában, hogy azért került pszichiátriára, mert megerőszakolták, és később abortuszra is kellett mennie” – zárta le a barát.

A cikk folytatása a legfrissebb Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top