Sztárok

Megtámadták a valóságshow-celebet

Sörösüveget vágtak Éden Levi arcához, majd több száz méteren keresztül kergette egy nyolcfős társaság. Barátai mentették ki a szorult helyzetből – írja a Blikk.

Megtámadták a valóságshow-celebetAz Éden Hotelben, majd az Aranypartban ismertté vált jászkarajenői focistát egy tiszakécskei szórakozóhely előtt rohanta le egy nagyobb csoport. Levi éppen autogramot osztott, amikor hozzávágták a sörösüveget. Elmondása szerint folyamatosan szidták és lökdösték, meg akarták verni, mégpedig az ismertsége miatt. „Amikor a kötözködők megdobtak üveggel, jobbnak láttam, ha lelépek. Az üveg az arcomat találta el, de nem tört szét, így szerencsére nem lett komolyabb bajom. Elkezdtem futni a haverjaim után. A támadók rendesen megkergettek, miközben azt kiabálták, hogy »Meghalsz!«” – elevenítette fel a történteket Levi, aki jelenleg a Viasat6 Büntető című műsorában a bikinis focistalányok bírája. Miután utolérte a barátait, a támadói is felszívódtak, így komolyabb sérülés nélkül megúszta a kalandot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top