Sztárok

Villantó Tolvai Reni újra sokkolt

Halott macskával pózol Tolvai Reni.
fotó: Facebook
 

Pár napja még a VIVA Cometen viselt átlátszó ruhája miatt beszéltek Tovlai Reniről, ma már a közösségi oldalára feltöltött fotójáról beszélnek, amin egy halott macskával pózol. A Napi Ásznak megszólalt állatvédők gusztustalannak és ízléstelennek tartják a fotót és az énekesnő viselkedését. Reni nem volt hajlandó nyilatkozni a sokak által botrányos fotókról, ám stylistja már nem tett lakatot a szájára. „Kicsit talán polgárpukkasztóbb és érdekesebb, hogy macskamúmiát használtunk a fotózáson… A pusztulásra emlékeztető dolgokat akartunk beletenni a képekbe, jelezve, hogy milyen irányba tart a világ most. Sokan nem úgy értelmezték, ahogy kellene, de ennek mögöttes tartalma van….” – ecsetelte a divatszakember Kiss Márk, aki szerint a divatvilágban jártasak pontosan tudják, miről szólnak ezek a képek.

 

 

 

 

 
fotó: Gelner Lóránd, stylist: Kissmark, smink: Linda Simko, frizura: Istvan Palfi, köröm: Koczo Monika, stylist asszisztens: Aniko Vago, Viktoria Nagy, köszönet: Gabor Eschwig

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top