Sztárok

Elkapták Kiss Ramóna szerelmes üzenetét

Ritkán beszél párkapcsolatáról Kiss Ramóna, de jelenlegi boldogságát nem akarja eltitkolni. A Barátok közt szereplőjét és pókerjátékos párját Balogh Edina esküvőjén láthattuk először együtt, most pedig itt egy újabb szerelmes pillanat.

Elkapták Kiss Ramóna szerelmes üzenetétEgy Facebook-üzenet árulkodik arról, hogy mennyire szerelmes Kiss Ramóna. A Barátok közt szereplője az interneten egy üzenetben egyértelműen jelét adta: megtalálta a tökéletes boldogságot. „Mindig azt kérdeztem a barátaimtól, akik szerelemben éltek, honnan tudják, hogy megtalálták az igazit? Azt a választ kaptam, hogy érezni fogod! Akkor ostobaságnak hittem, de már tudom, hogy így van…” – állt Ramóna titokzatos üzenetében.

A Barátok közt sztárját és szerelmét, a pókerjátékos Tóth Richárdot legutóbb az Abigél című darab bemutatóján látták együtt. A férfi egy hatalmas virágcsokorral köszöntötte a színpadról leérkező párját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top