Sztárok

Balhé: Pucér fotó került elő a magyar X-faktorosról

Siófokon pihent az X-Faktorból megismert Gyurcsík Tibor és az Apolló23 egyik tagja, René. A nyaralásról egy pucér fotó járja körbe a sajtót.

Balhé: Pucér fotó került elő a magyar X-Faktorosról„Renével kitaláltuk, hogy néhány napot eltöltünk Siófokon. Nagyon jó időnk volt, rengeteget napoztunk, fürödtünk, este pedig buliztunk” – árulta el a Blikknek Gyurcsík, aki egyáltalán nem titkolta, hogy valóban készült róla egy pucér fotó a nyaraláson. „Fogadásból ugrottam meztelenül a Balatonba egy vízibicikliről, mivel René és egy barátunk azzal cukkolt, hogy nem merem megtenni. Vesztettek!” – ecsetelte az énekes, aki szerint nem látta más az akcióját.

Idén áprilisban Gyurcsík részegen okozott botrányt az egyik belvárosi szórakozóhelyen. Az X-Faktor 26 éves énekese akkor válogatás nélkül tett ajánlatot mindenkinek, arra szólítva fel a vendégeket, hogy orálisan elégítsék ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top