Sztárok

Ezt a nőt látogatta meg Bruce Willis Budapesten

Hat testőrrel érkezett egy fővárosi ékszerboltba Bruce Willis. Hogy mit vett és mennyire volt kedves a tulajjal, eláruljuk!

Ezt a nőt látogatta meg Bruce Willis Budapesten A világsztár kedden a fővárosi Kálvin téren forgatott, majd a szünetben Willis egyszer csak elindul a testőreivel, és besétált a közeli ékszerüzletbe. Simotics Ibolyának először fel sem tűnt, kivel van dolga.
„Amikor a nagydarab férfiak mögött megláttam Bruce Willist, majdnem elájultam! Ő?! Az én boltomban?! Megszólalni alig tudtam, olyan zavarban voltam. Ásványokból és kristályokból készült ékszereket árulok. Nagyon jókedvűen végigjárta az üzletet, mindent tüzetesen megnézett, a testőrei pedig folyamatosan tapadtak rá. Nagyon kedves volt, szimpatikus férfi… Sokat hümmögött, és csípőre tett kézzel megnézett minden korall-láncot és karkötőt. Aztán pedig a falon lévő antik tükörre vetette magát, megtapogatta, és mondta, hogy nagyon tetszik neki” – árulkodott az üzlet tulajdonosa a Blikknek.

A színész végül nem vett semmit, de nagyon dicsérte a boltot.

Nem ez az első eset, hogy a színész és családja Budapesten vásárolgat. Néhány napja a Nők Lapja Café elsőként számolt be róla, hogy Emma Heming – Bruce neje – és kislánya egy III. kerületi bababoltban shoppingolt. De látták már őket költekezni a Nagymező utcában és az Andrássy úton is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top