Sztárok

Édes levél, ősi teák és antioxidánsok

A RAUCH Nativa teaitalok mostantól Stevia-kivonattal készülnek, hogy a testi-lelki felfrissülés az egészség megnyugtató érzésével erősödjön.

A Stevia az ősi kultúrák felfedezése, amelyet a 21. század nemrégen újra felfedezett magának. Ez a Dél-Amerikában honos növény bámulatos tulajdonságokkal bír. A dél-amerikai indiánok évszázadok óta használják édesítésre és gyógyításra.

Igazuk volt! A modern kutatások csak megerősítették, amit az őslakosok régen tudtak. A jázminpakócának, sztíviának vagy Steviának is nevezett növény (Stevia rebaudiana) levele harmincszor édesebb a répacukornál! A Stevia-kivonat pedig akár 300-szor is meghaladhatja a répacukor édességét.

Ha fontos számodra az egészséges életmód, akkor örömmel fogod hallani, hogy a Stevia-kivonat kalóriatartalma egyenlő a nullával. Ez az édesítőszer nem emeli a vércukorszintet, úgyhogy bátran kipróbálhatod a vele készült italokat.

Kiderült az is, hogy a Stevia levele gazdag ásványi anyagokban, például magnéziumban, káliumban, cinkben, továbbá A-, E- és C-vitaminban. Fogyasztása stabilizálja a vérnyomást, nem károsítja a fogakat, és serkenti a vizeletkiválasztási rendszer működését. Ennyi kedvező tulajdonság mellett szinte eltörpül az, hogy íze finoman édes, frissítően fanyarkás utóízzel.

A RAUCH Nativa teaitalok jól esnek a nyári napok forróságában. A nagy rohanásban az ellazulás perceit jelentik, hogy feltöltődj életerővel, vitalitással és derűvel, valamint azzal a jóleső érzéssel, hogy közben az egészségeddel is törődtél. A félliteres palackokat akár a munkahelyedre is elviheted, a másfél literes változatot érdemes otthonra tartogatnod.

A zöld tea az egyik legkedveltebb teafajta. Visszafogott, finom íze, frissítő és egyben ellazító tulajdonságai egyre növelik népszerűségét, az egészségre gyakorolt hatása pedig régóta közismert. A fehér teát bimbójáról szüreletik, könnyeg, elegánsan lágy íze igazi különlegességnek számít.

Kortyolj bele a 3000 éves teakultúra titkába, és töltődj fel életerővel!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top