Sztárok

Bevallotta: Többször megverte nejét az RTL sorozatsztárja

Feljelentették a mexikói szappanopera-szereplőt, amiért ütötte-verte nejét. Hiába tagadott mindent, később beismerte bűnét a szívtipró celeb.

Bevallotta: Többször megverte nejét az RTL sorozatsztárjaOsvaldo Rios leginkább a délutáni mexikói szappanoperák rajongóinak lehet ismerős. Az RTL Klubon vetített Marichuy – A szerelem diadala című napi „műben” látható. A színész azonban már közel sem olyan odaadó és kedves férfi az életben, mint a sorozatban. Osvaldot ugyanis a dadus és a bejárónő is feljelentette, mondván: többször látták, hogy megveri, erőszakosan bánik feleségével.

Megzsarolta nejét

A színész és felesége mindent tagadott, és körbehaknizták a médiát azzal a sztorival, hogy pont gyermekük dadája indított ellenük ilyen aljas és rosszindulatú pletykákat. Pár hónappal később azonban Osvaldo felesége egy interjúban elmondta: minden vád igaz volt, de azért próbálta tisztára mosni a férfi nevét, mert az megfenyegette őt. A színész még ekkor is tagadta a vádakat, majd napokkal később megtört és bevallotta, hogy „valóban elcsattant egy-két pofon” a kapcsolatuk alatt.

Állandóak a vádak

 

Nem ő  az első szappanopera-celeb – és nyilván nem is az utolsó –, aki erőszakos ügybe keveredik. A sorozat másik főszereplője, William Levy sem tud ellenállni a nőknek. Amikor 2008-ban az Árva angyalt forgatták, a sajtó összeboronálta a női főszereplővel, Maite Perronival, Levynek hónapokba telt kiengesztelnie feleségét. Később egy prostituált azzal vádolta, hogy orális kielégülést kért tőle egy miami szállodában. Állítólag az aktusról fotók is készültek, de a 30 éves sztár fizetett a nő hallgatásáért. Alig telt el fél év, amikor 2010. augusztus 17-én vádat emeltek William Levy ellen, mert egy 17 éves mexikói lány feljelentette és nemi erőszakkal vádolta. Levy végül mindkét pert megnyerte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top