Sztárok

Családirtással fenyegetik Gombos Edinát

Kétségbeesett családfők utolsó lehetőségként az Aktívnak és személyesen Gombos Edinának írnak levelet, hogy segítsenek kilátástalan helyzetükre megoldást találni. Nem egy levél végén ott van: különben...

Családirtással fenyegetik Gombos Edinát Akadt a levelek között olyan is, amitől Edina megrémült: egy családfő azt írta, ha senki sem segít rajtuk, megöli a gyerekeit és magát is, mert nem bírják már tovább az éhezést.

„Rengeteg olyan mélyszegénységben élő ember ragadott tollat, akinek az utolsó reménye bennünk, vagy éppen bennem van. Tucatjával kapom az olyan leveleket, amelyekben víz-, gáz- és egyéb számla van mellékelve, hogy fizessem be én, mert már semmi esélyük arra, hogy a tartozásukat rendezzék” – mondja Edina a Blikknek. Az Aktív műsorvezetője a napokban kapott egy olyan levelet, amelyben egy családfő arról ír, hogy már hetek óta éhezik a három gyereke, és nem tud segíteni rajtuk. „Azt írta, az egyetlen reménye én vagyok, ha nem kap segítséget, akkor inkább az egész családot megöli, hogy ne kelljen tovább szenvedniük” – mesélte a sokkoló történeteket Edina.

„Borzasztó érzés, sajnos azonban én is csak egy ember vagyok a sok közül, aki nem tud csodát tenni… Persze amit tudok, megteszek. Adományozok ruhákat, a TV2-vel segítünk a rákbetegeken és számos más társadalmi ügy mellé állunk” – mondta Edina, majd hozzátette, bármennyire is szeretne, nem tud mindenkinek segíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top