Sztárok

Eljegyezte barátnőjét Malek Miklós

Malek Miklós is visszatér az X-Faktorba. A mentor ráadásul elárulta, hogy megkérte kedvese kezét.

„Öt év után eljegyeztem a barátnőmet, Kasiát. Egy szép gyűrűvel leptem meg nemrég, amire egyáltalán nem számított. Hosszú évek óta boldogok vagyunk együtt, a család már biztosan várta is ezt a lépést, de azt hiszem, én ebben is ugyanolyan vagyok, mint a zenében: a fontos dolgokat jól meggondolom, nem sietem el, ahogy a lemezemen is évek óta dolgozom már” – nyilatkozta a legfiatalabb X-Faktor mentor a Blikknek.

Miklós és szerelme nemrég költözött Los Angelesbe. Amikor végre minden a helyére került az új otthonukban, a mentor vacsorázni vitte szerelmét, ekkor történt meg a lánykérés. „A műsor miatt csak jövőre házasodunk össze a menyasszonyommal, de Kasia egyébként is azt mondta, ő hosszú jegyességet szeretne” – folytatta a Blikknek Malek. A mentor, ahogy az előző két szériánál, úgy idén is úgy döntött, hogy az élő show-k kezdetéig ingázni fog Los Angeles és Budapest között.

Eljegyezte barátnőjét Malek Miklós

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top