Sztárok

Visszamegy Kubába Gombos Edina férje

Nagybeteg nagymamájától búcsúzik el Alberto, aki egy hónapig lesz távol. A műsorvezetőnő kislányát nagyon megviseli az elválás – írja a Bors.

Visszamegy Kubába Gombos Edina férjeGombos Edina férjének nagymamája nagyon legyengült, az orvosok sem tudták megmondani, hogy mennyi ideje van hátra. A családirtással fenyegetett műsorvezetőnő párja ezért visszamegy Kubába, hogy elbúcsúzhasson imádott nagyijától. „Alberto nagypapája nemrég halt meg úgy, hogy nem tudott tőle elbúcsúzni. Azóta is bántja a dolog, és nem szeretne megint ebbe a hibába esni, ezért hagy itt minket és utazik egyedül Kubába” – meséli szomorúan Edina, aki a munkája miatt nem tarthat a férjével. Az Aktív háziasszonya – aki nemrégen összekapott a férjével – ráadásul attól fél, hogy a kislányát nagyon megviseli, ha egy hónapig nem látja a papáját, ugyanis mostanában nagyon apás időszakát éli. Alberto ugyan még győzködi nejét, hogy tartson vele Mirandával, ám egyelőre úgy néz ki, hogy a forgatások miatt Edina nem utazhat el egy teljes hónapra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top