Sztárok

Egy vagyont ér Sarka Kata retikülje

Négyszázezres táskát vett feleségének Hajdú Péter. A Frizbi műsorvezetője ezzel a különleges ajándékkal vigasztalta meg nejét, mert egy időre magára hagyta – írja a Bors.

Egy vagyont ér Sarka Kata retiküljeA háromnapos külföldi tárgyalásról hazatérő Hajdú Péter a táskák Rolls Royce-ával lepte meg párját. „A Louis Vuitton-táska apropója egy érzelmes elválás volt. Hat éve vagyunk együtt, de még soha nem aludtunk külön. (…) Kata az induláskor kivitt a reptérre, és a búcsúzás elég nehéz volt, ő el is sírta magát. Ezután éreztem úgy, hogy szeretnék neki kedveskedni valamivel, ha visszajövök” – magyarázta a producer, aki legutóbb egy luxushajót vett. Hajdú most egy 400 ezer forintba kerülő táskát vásárolt Sarka Katának, aki másfél éve vágyott erre a retikülre. „Azt hiszem, jó pár évig nem lesz gondom táskára. Közeledik Peti névnapja, úgyhogy most jó magasra rakta a lécet” – jegyezte meg a műsorvezető neje, akinek a luxusautóját amúgy is lenyúlták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top