Sztárok

Sarka Kata zokogásban tört ki Hajdú Péter oldalán

Hajdú Péter és Sarka Kata úgy döntött, kettesben mennek nyaralni Ciprusra, és élvezték is az együtt töltött időt, de nem lehetett teljes minden élmény a gyerekek jelenléte nélkül.

Sarka Kata zokogásban tört ki Hajdú Péter oldalánA szerelem szigetén töltötte nyaralását Hajdú Péter és Sarka Kata, és a helyszínnek megfelelően Ciprusra kettesben érkeztek. A Storynak elmesélték, hogy hihetetlenül jól érezték magukat, felszabadultan tudtak úgy időt szánni egymásra, mint két lelkes kamasz.

Minden család életében nagy dilemma, hogy a párkapcsolatnak szenteljenek időt, és tervezzenek gyerekmentes utazást is, vagy kizárólag a kicsikkel együtt induljanak útnak. Hajdúék úgy döntöttek, hogy ideje végre csak egymásra figyelniük, de az ilyen döntést nem lehet megúszni elérzékenyülés nélkül. Sarka Kata az egyik hajókirándulás során kezdte el a könnyeit potyogtatni, mert bántotta, hogy a mellettük ugráló delfineket a gyerekek nem láthatják. Férje pedig akkor érzékenyült el, amikor hazaérkezéskor újra együtt volt az egész család, és szinte órákon át csimpaszkodtak nyakukba a gyerekek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top