Sztárok

Megtámadták Győzikét

Fényes nappal a nyílt utcán, a gyerekei szeme láttára ütötték meg az egykori showmant. Győzike a médiát okolja, hogy negatív hős lett, s állítja, ezért érik a folyamatos támadások – írja a Bors.

Megtámadták GyőzikétLányai előtt hozták megalázó helyzetbe az egykori showmant, akire szülőföldjén, Salgótarjánban támadtak rá az utcán. Legutóbb még csak utánaköptek, ám ezúttal nemcsak szidalmazták a zenészt, hanem bántalmazták is. „Evelinnel és Virággal sétáltunk haza, amikor egy férfi ránk rontott az utcán. Lökdösött, és meg is ütött. Szerencsére többen a segítségünkre siettek, így nagyobb baj nem ért minket, de borzalmasan megalázó volt” – mesélte keserűen az adócsalással vádolt Győzike, akinek a lányait is megviselték a történtek. Az egykori showman – aki nemrég Angliában haknizott – úgy érzi, azért vált közellenséggé, mert csak negatív hírek jelennek meg róla és a családjáról. Elkeseríti, hogy Salgótarjánban már annyira gyűlölik, hogy ilyen tettlegességre is képesek, ám mindezek ellenére nem költözik el onnan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top