Sztárok

Ezért ilyen sovány a TV2 üdvöskéje

Lemondott a chipsről és a csokoládéról Tatár Csilla. A Mokka műsorvezetője azért szokott nassolni, de állítja: attól nem hízik.

Ezért ilyen sovány a TV2 üdvöskéjeSe chips, se csoki

Tatár Csilla saját bevallása szerint kényesen figyel egészségére és alakjára, de azért szeret igazán finomat enni. A hizlaló ropogtatni valókról lemondott, helyett olívabogyót szokott nassolni. „Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót. Köretként pedig elengedhetetlen hozzájuk az olívabogyó – mesélte Csilla, aki salátaként is imádja az olívát. – Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és  spanyol olívabogyót” – tette hozzá a Mokka műsorvezetője.

Sanyargatta testét

Csilla korábban arról mesélt, hogy nagyon nehezen fogadta el alakját, túlságosan szélesnek látta csípőjét, és akkor szó szerint sanyargatta testét. „Emlékszem, volt, hogy álltam a tükör előtt és vészesnek láttam a helyzetet, mert nem voltam a tipikus 90-60-90, amiről minden lány álmodik. Ezért sokszor volt, hogy tizenhat évesen csak napi egy joghurtot ettem, annyira elégedetlen voltam magammal” mesélte Csilla néhány hete, akinek mára sikerült elfogadnia magát. „Egy ponton azt mondtam: ez így nem mehet tovább, ha már ezt kaptam a sorstól, még inkább ráerősítek a dologra. Azóta simán felveszem a széles csípőjű nőknek stylistok által tiltott dolgokat: rövid derekú felsőket, derékban szorosan húzott ruhákat, szoknyákat…” – mondta a Nők Lapja Cafénak a Mokka háziasszonya.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top