Sztárok

Elképesztően cuki fotó Cristiano Ronaldo fiáról

Az egész családját elvitte nyaralni a portugál sztárfocista, aki talán kezd végre felnőni az apasághoz is. Mindenesetre a kisfia nagyon cuki baba.

2010 júniusában született a sztárfocista első gyermeke. Az akkor 24 éves Ronaldo semmit nem árult el a gyermek édesanyjáról, aki azóta sem került elő. Egyes lapok szerint a kis Ronaldo Jr. anyja egy prostituált, akit a focista busásan megfizetett, hogy mondjon le gyermekéről. A kisfiút persze nem a fiatal sztárfocista, hanem a nagymama, Dolores Aveiro neveli. Ám a hírek szerint egyre több időt tölt a gyerekkel Ronaldo modell barátnője, Irina Shayk, aki már két éve randizik Cristianóval.

Elnézve a mostani nyaralásukon készült képeket, a kisfiú már többet van a szupermodell ölében, mint a nagymamája karjaiban. Ráadásul a 26 éves focista is egyre többet foglalkozik fiával. Jól értesültek szerint Ronaldo szeretne több időt tölteni a fiával, és Irinával „átvállalnák” a szülői feladatokat.

Elképesztően cuki fotó Cristiano Ronaldo fiáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top