Sztárok

Hatalmasat égett Károly herceg felesége

Tengerparti sétája során lerúgta magáról cipőjét Camilla – Károly herceg felesége –, és mezítláb sétálgatott az emberek között. Mivel hivatalos látogatás volt, szabályt szegett.

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné néhány napja kapta kézhez azokat a szigorú szabályokat, amelyeket minden körülmények között be kell tartania. Úgy tűnik, nem Katalin az egyetlen, akit még meg kell fegyelmeznie II. Erzsébetnek.
Károly herceg és felesége hivatalos látogatást tett a Scilly-szigetekre. Camilla azonban elfeledkezett arról, hogy homokban kell sétálnia, így többnyire csak bukdácsolt magassarkújában a parton. Néhány lépés után megállt és ledobta lábáról a cipőjét, majd harisnyában, mezítláb sétált tovább. Ez azonban hivatalos látogatáson nem megengedett a királyi családban – Camillának lapos talpú cipőt kellett volna felvennie a szabályok szerint. Mondjuk nekünk tetszik, hogy ennyire bevállalós, de azért egy trónörökös felesége hivatalos utazáson mégse játssza azt, hogy a Baywatch egyik szereplője.

fotó: Daily Mail
Fotó: Daily Mail

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top