Sztárok

Ide menekült Katie Holmes a férje elől – fotók

Tom Cruise visszatért Izlandról, és Los Angelesben ünnepelte 50. születésnapját. Válófélben lévő felesége egy New York-i lakásban él hatéves lányukkal, ahová a színész nem teheti be a lábát, de még telefonon sem beszélhet a gyerekkel.

Sokáig tűrt Katie Holmes, de úgy tűnik, most a válás alatt kemény ellenfél lesz Tom Cruise számára. Katie ugyanis teljesen eltiltotta a szcientológiahívő Cruise-t a kislányától, olyannyira, hogy Suri még telefonon sem beszélhetett apjával, amióta az visszatért az Egyesült Államokba.
Katie New Yorkba költözött, itt zajlik majd a válás is. Kirúgta az összes testőrt, akiket még férje fogadott fel mellé. Új, három hálószobás otthonába rajta és a kislányán kívül csak a szülei, az ügyvédek és az új testőrök mehetnek be.

Eközben Tom szó szerint őrjöng, és a TMZ internetes oldal szerint azt hajtogatja, hogy Katie fegyverként használja ellene a gyereküket. Katie az újságírók kérdésre csak annyit mondott: „Nagyon jól vagyunk Surival, köszönöm!”

Ide költözött Katie, nézd meg a képeket!

Ide menekült Katie Holmes a férje elől - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top