Sztárok

Becsajozott az X-faktor sztárja

Két csinos fiatal lány társaságában mulatott Vastag Csaba, majd a borozgatás után végül együtt távoztak. Az X-Faktor győztese állítja, csupán a legújabb videoklipjét ünnepelte a hölgyekkel – írja a Blikk.

Becsajozott Vastag CsabaVastag Csaba két szexi nő társaságában mulatott a minap, ráadásul együtt is távozott velük egy belvárosi étteremből. Mint a bulvárlap megtudta, a 2010-es X-Faktor győztese – akit korábban egy rajongója zaklatott – eléggé bensőséges viszonyban borozgatott, nevetgélt hölgy kísérőivel. Az énekes magánéletéről vajmi keveset tudni, hónapok óta különböző hírek röppennek fel, amelyek után csak találgatni lehet, zátonyra futott-e a több éve tartó kapcsolata, vagy sem, szakított-e párjával, vagy már ki is békültek. „Ahogy eddig, úgy most sem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről” – reagált Vastag Csaba, hozzátéve: egy baráti társasággal töltötte az estét, megünnepelve a napokban debütáló videoklipjét. „Egyszerűen csak élveztük a nyarat és egymás társaságát” – fogalmazott az énekes, akiről egy kínos házivideó kering a neten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top