Sztárok

Fesztiválszezon stílusosan, divatos áron

Beköszöntött a nyár és fesztiválszezon, amikor végre egy kicsit szabadabbnak érezhetjük magunkat, és a napsütés örömét vidám ruhadarabokkal ünnepelhetjük. Divatosnak lenni nem csak hétköznapokon lehet. Mutatunk egy olyan megoldást, amivel a fesztiválokon is tündökölhetünk, és a pénztárcánkat sem terheli meg.

Az egész éves bezártság után végre eljött a fesztiválok ideje, amikor mindenki sokkal szabadabbnak érzi magát. A szabadságérzés visszaköszön az öltözködésben is: pár napra eldobjuk hétköznapi ruháinkat, és lazább, bohókásabb viseletbe bújunk. Miért ne tennénk mindezt trendin,  divatos áron?

Fesztiválszezon stílusosan, divatos áron

A fesztiváldivatot nem nehéz követni: azt veszünk fel, amit csak szeretnénk, a fő szempont a kényelem. Vannak azonban alap kellékek és ruhadarabok, amit mindenképpen be kell pakolnunk a hátizsákunkba. Ilyen a bikini, a sort, a praktikus övtáska, a napszemüveg és kalap a tűző napsütés ellen, valamint a könnyű kardigánok és a gumicsizma a hidegebb, esős időre gondolva.
Miért ne tennénk mindezt trendin? A divat nem megfizethetetlen, ha ismerjük az okos megoldásokat.

Fesztiválszezon stílusosan, divatos áronA fesztiválszezon elengedhetetlen kellékeit a belvárosi üzletek árainak töredékért beszerezhetjük a Budapest melletti Premier Outletben. A Center közel 90 üzletében több száz vezető divatmárka közül (Triumph, Calzedonia, adidas, Nike, Levi’s, Puma, Gant, Salamander, Retro és még sorolhatnánk) válogathatunk állandó 30-70%-os kedvezménnyel, de a nyár folyamán az Árzuhanás akció keretében akár több mint 70%-os kedvezménnyel elérhetők a stílusos ruhadarabok!

Legyünk stílusosak a fesztiválokon is!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top