Sztárok

Friss: Túladagolásban elhunyt Sylvester Stallone fia

Holtan találták otthonában Sylvester Stallone 36 éves fiát, Sage Stallonét, magyar idő szerint szombaton hajnalban. A férfi a Rocky V. részében édesapja oldalán is feltűnt.

A házvezetőnő találta meg a holttestet

„Sylvester Stallone mérhetetlen fájdalommal küzd, mert elhunyt fia, Sage Stallone – erősítette meg a hírt a színész szóvivője. – Sage nagyon tehetséges, csodálatos fiatal férfi volt. Örökké hiányozni fog édesapjának, aki mindenben támogatja gyermeke anyját, első feleségét, Sashát” – folytatta a sajtós.

A rendőrséget a férfi házvezetőnője hívta, amikor felfedezte a sztár fiának holttestét az otthonában. Nem voltak erőszakos betörésre utaló jelek – értesült a TMZ internetes oldal. „Szörnyű tragédia, ami történt. Túlságosan fiatal volt a halálhoz” – mondta a Los Angeles-i rendőrség szóvivője a People magazinnak, s hozzátette azt is, hogy a színész fiának halálát – az elsődleges vizsgálatok szerint – vényköteles gyógyszerek túladagolása idézte elő. „Szívroham vagy agyvérzés végzett vele, de véglegeset csak a toxikológiai vizsgálat és a boncolás után tudunk mondani” – mondta a rendőr.

Házasodni készült

„Sage tele volt élettel. Néhány napja beszéltünk utoljára, azt mondta, feleségül veszi a barátnőjét, és számos szakmai terve volt. Nem láttam jelét annak, hogy bajban lett volna” – mondta Sage egyik barátja a People magazinnak.

Stallone 1974-ben házasodott össze első feleségével, Sasha Czackkal, két fiuk született, Sage – aki szintén színész lett, és a Rocky V. című filmben Rocky fiát, Robertet alakítja –, és Seargeoh, akinél autizmust diagnosztizáltak. A házaspár 1985-ben elvált.

Friss: Túladagolásban elhunyt Sylvester Stallone fia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top