Sztárok

Némán zokogott anyja oldalán Suri Cruise

Nehezen viseli a kialakult helyzetet Suri Cruise. Azt nem tudni, hogy anyja elmondta-e már neki, hogy ezentúl nem fognak együtt élni az apjával, de az egyébként is elkényeztetett és gyakran hisztiző gyerek most még inkább kezelhetetlen lett.

A hatéves Suri Cruise napok óta nehezen viseli azt a cirkuszt, ami családja körül zajlik. Június 15-én számoltunk be róla, hogy a kislány új barátaival és édesanyjával egy múzeumot látogatott meg, ám amikor a kijáratnál a fotósok letámadták őket, Suri zavart lett. A mindig mosolygós, a fotósoknak gyakran pózoló Suri arcát eltakarva rohant a kocsihoz.

Pénteken is felzaklatta magát a kislány, amikor kalocsai mintás ruhájában rendezett jelenetet az utcán. Akkor azért hisztizett, mert édesanyja nem akarta az ölében cipelni tovább, és sétálnia kellett volna az autótól. De itt is inkább az lehetett a probléma, hogy Surit rettentően zavarták a pár lépésre álló, hangosan kiabáló és vakuzó fotósok.

A hétvége sem múlt el cirkusz nélkül. Suri ezúttal azért kezdett hangos sírásba, mert édesanyja nem akart neki kiskutyát venni. A kislány még az autóban is hangosan bömbölt. Ezek a „jelenetek” néhány amerikai lapnak nyilatkozó ügyvéd szerint felhasználhatóak Katie Holmes ellen, ám semmiképpen sem szabad komolyan venni őket! „Azt a látszatot keltik a fotók, mintha Suri boldogtalan lenne, vagy Katie képtelen lenne kezelni, nevelni a lányát, de nem szabad egyetlen képből ilyen következtetést levonni. Minden gyerek hisztizik, de őt sokkal többen figyelik, mint egy normális életet élő hatévest” – mondta egy jogász.

 
Némán zokogott anya oldalán Suri Cruise
 
Némán zokogott anya oldalán Suri Cruise
 
Némán zokogott anya oldalán Suri Cruise

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top