Sztárok

Kisbabája lesz a 19 éves színésznőnek

Az idegileg labilis Miley Cyrus – akinek pár hete a pasija megkérte a kezét – hamarosan édesanya lesz. Lapinformációk szerint minél hamarabb szeretne gyereket a kis Hannah Montana.

A US Weekly információi szerint a 19 éves énekes-színésznő nem elégszik meg annyival, hogy pasija, Liam Hemsworth megkérte a kezét. Mielőbbi esküvőt és gyermekáldást szeretne, és ennek érdekében mindenre hajlandó. „Miley és Liam komolyan gondolják, hogy a lehető leghamarabb gyermekük lesz” – nyilatkozta a Cyrus család egyik közeli barátja a Us Weekly magazinnak. Állítólag Liam éppen annyira szeretne kisbabát, mint Miley. „Néhány hete született meg Liam 28 éves testvérének  – a szintén színész Chris Hemsworth a szerk. – első kislánya, India. Ez csak megerősítette abban Miley-t és a Liamet, hogy közösen babájuk legyen a lehető leghamarabb” – olvasható a lapban.

A kérdés már csak az, hogyan fog ezzel megbirkózni Miley. A tinisztárnak köztudottan étkezési problémái vannak, kórosan sovány, ahogyan pár napja megírtuk, vagdossa a kezét és önértékelési problémákkal küzd. Valóban készen áll a fiatal nő az anyaságra?

Kisbabája lesz a 19 éves színésznőnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top