Sztárok

Így ünnepelt Liptai

A születésnapját idén a lányával együtt töltötte. A Megasztár háziasszonyát az elmúlt években mindig e jeles évforduló körüli napokban érték csapások – írja a Blikk.

Így ünnepelt Liptai Az idei születésnapja sem lehetett sokkal boldogabb Liptai Claudiának, mint az elmúlt években. A TV2 műsorvezetője vasárnap ünnepelt, de a szakítás frissessége valószínűleg rányomta a bélyegét arra a napra is. A műsorvezető ugyanis mintegy két hete a kislánya érdekében elhagyta a szerelmét, Pétert, a férfi pedig azonnal visszarohant volt feleségéhez és gyerekeihez. A Megasztár háziasszonya két évvel ezelőtt Daróczi Dávidot gyászolta, sőt édesanyját is akkoriban veszítette el, amikor a születésnapját ünnepelte. Tavaly nyáron pedig sok támadás érte Claudiát, amiért a nős férfi miatta elhagyta a családját. Idén tehát Pankával együtt ünnepelt, akivel egy tengerparti nyaralásra készül, ráadásul a kislányának éppen ma van a születésnapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top