Sztárok

Kiderült: Ő lesz a Voice egyik kulcsfigurája

Bányai Miklós, az egri színház egykori művésze lesz a TV2 új tehetségkutatójának, a The Voice-nak a riportere. A Marslakókban is feltűnt sármos színész a kulisszák mögül ad majd riportokat – írja a Bors.

Ő a TV2 új sztárjaA színházi világban jártasak ismerik Bányai Miklóst, de a nagyközönség elé csak most lép a 27 éves színész, akit a TV2 szerződtetett a The Voice stábjába, amelynek egyelőre még keresik a zsűritagjait. A fiatal színésznek az lesz a feladata, hogy kulisszatitkokat, exkluzív információkat osszon meg a nézőkkel a produkció kísérőműsorában. Mindemellett az élő adásokban is szerepet kap majd. Miklós – aki mint mondja, hatalmas kihívásként éli meg ezt a műsort – 17 éves koráig síversenyző volt, majd színész lett és Egerbe szerződött, három és fél éve pedig Mexikóba utazott világot látni. Állítja, a The Voice csapata hisz abban, amit csinálnak, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatókba. Miklós amúgy már javában készít interjúkat az előválogatón a jelentkezőkkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top