Sztárok

Fordulat Katie Holmes ügyében

Katie Holmes házassága alatt alig kapott szerepeket – bár sokak szerint felkérése az volt, de férje nem engedte, hogy elvállalja őket. Csak néhány hete jelentette be, hogy elhagyja Tom Cruise-t, s máris számos felkérést kapott.

Fordulat Katie Holmes ügyébenA 33 éves színésznő bejelentette, hogy egy Broadway-darabban tér vissza, már alá is írta a szerződését.  Így már nemcsak lakása, de munkája is New Yorkhoz köti.
Katie, amióta férjhez ment Tom Cruise színészhez, alig szerepelt moziban, és mindössze egyszer állt színpadon, 2008-ban. Akkor Arthur Miller All My Sons című darabjában tűnt fel, Patrick Wilson és Dianne Wiest oldalán.

A mostani darabban Katie egy olyan nőt alakít, aki a saját testvére után kezd nyomozni, miután az hosszú idő elteltével hirtelen hazatér családjához.

Nem ez az egyetlen változás Holmes életében. Hiszen a hírek szerint már új udvarlója is akadt, akivel a napokban együtt vacsorázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top