Sztárok

Harpernél és Surinál is van puccosabb celebgyerek

Blue Ivy Carter alig féléves, mégis komolyabb cipőkollekciója van, mint egy átlagos városi nőnek. Apja szerint szinte elkerülhetetlen, hogy a földkerekség legelkényeztetettebb gyereke váljon belőle.

Harpernél és Surinál is van puccosabb celebgyerekIdén január hetedikén született meg Jay-Z és Beyoncé első gyermeke. A nevezetes dátum óta, de már előtte is, a sztárpár igyekszik biztosra menni, hogy minden létező menő holmi ott sorakozzon a kisbabájuk szobájában. A legmárkásabb ruhák, luxusbútorok, limitált szériás vagy minimum drága kiegészítők, mindennek a pici lakosztályában a helye.

Blue Ivy Carter kivételezett sorsáról a papája is említést tesz legújabb egyik számában. Jay-Z ugyanis, miközben a megszerzett dollármillióiról énekelget, kitér irigyeire is, akiket kislánya elképesztően gazdag babaszobájával hergel. És tényleg, celebkörökben sem éppen hétköznapi az a fajta pénzszórás, amit a páros „az első gyerek” címszó alatt művel. A kislány állítólag 3500 dolláros dizájnbölcsőben alszik, míg az utcára Marc Jacobs Baby Mouse-babacipőben „megy ki”. A büszke apa Oprah Winfrey-nek adott májusi interjújában maga mondta ki, miszerint bár hasznosítani fog dolgokat, amiket az édesanyjától látott, és dolgokat, amiket az unokaöccsei nevelésénél tapasztalt, de végső soron valószínűnek tartja, hogy a kislánya így is a világ leginkább elkényeztetett gyereke lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top