Sztárok

Hasonmással jár Varga Viktor

Becsajozott a 2009-es Csillag Születik műsorban ismertté vált énekes. Varga Viktor Amy Winehouse magyar hasonmásával jött össze – írja a Blikk.

Hasonmással jár Varga ViktorAlig három hónapja szakított barátnőjével az extrém külsejével sok feltűnést okozó, balhéktól sem mentes énekes, máris párra talált. Legalábbis a legnagyobb közösségi portálra napok óta folyamatosan feltöltött fotói alapján. A képeken Varga Viktor egy – a show-bizniszben egyáltalán nem ismeretlen – hölggyel látható. A CSISZ 24 éves énekesének az új barátnője évek óta a castingok, klipek, események feltűnő jelensége. Korábban Amy Winehouse hasonmásaként tűnt fel, de szerepelt az első X-Faktor népszerűsítésére készült videóban, valamint Katy Perry Magyarországon forgatott klipjébe is jelentkezett. A nemrégen megvert Varga Viktor egyelőre nem kívánta kommentálnia bulvárlapnak az új kapcsolatát, mondván „ez egy új dolog”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top