Sztárok

Így néznek ki most a Rém rendes család sztárjai

15 évvel ezelőtt ért véget a Rém rendes család című sorozat. Vajon megismeritek még a régi szereplőket? Mégis mi történt a négy főhőssel, amióta nem találkoztunk velük? Kiderítettük.

Így néznek ki most a Rém rendes család sztárjai

Így néznek ki most a Rém rendes család sztárjaiChristina Applegate, azaz Kelly Bundy

Már másfél éves a kislánya

Hinnétek, hogy Christina már negyvenéves? Az egykori nagyszájú, vagány és kissé buta Kelly ma már boldog édesanya. Miután 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, úgy döntött, hogy mindkét mellét eltávolíttatja. Azóta helyreállító plasztikával visszanyerte nőiességét, mi több, tavaly januárban anya lett. „Jóformán beágyazni sem volt időm az elmúlt egy évben, annyira minden pillanatomat leköti Sadie – meséli Applegate. – Az anyaság nem könnyű műfaj, ráadásul aggódós fajta vagyok, de nincs annál csodálatosabb érzés, mint amikor a kislányom rám mosolyog.” További képek Applegate kislányáról itt!

Így néznek ki most a Rém rendes család sztárjaiEd O’Neill, azaz Al Bundy

Hamarosan újra láthatjuk, de nem lúzer cipőboltosként

A 66 éves színész a valóságban is két gyermek édesapja. Kétszer nősült, de mindkétszer ugyanazt a nőt vette feleségül. Hetente többször harcművészeti edzésekre jár, négy évvel ezelőtt fekete övet szerzett dzsiudzsicuban. Három éve igent mondott a Modern család című vígjátéksorozat készítőinek felkérésére, és visszatért a képernyőre. És milyen jól tette! Ed O’Neill az új sorozatban – ami ősztől Egy rém modern család névvel látható az RTL 2-es csatornán – teljesen elfeledteti velük, hogy valaha egy lúzer cipőkereskedő volt.  2011-ben csillagot kapott a Hírességek sétányán.

 

 

Így néznek ki most a Rém rendes család sztárjaiKatey Sagal, azaz Peggy Bundy

37 évesen szült először

A színésznő tíz évig alakította Peggy Bundyt, és bár a sorozat szépen hozott a konyhára, a producerek ezután nem mertek neki komoly szerepet adni, a közönség ugyanis a vörös démonnal azonosította. A nagy visszatérést a 2008-as  Sons of Anarchy – Kemény motorosok – című sorozat hozta meg számára. Egy teljesen más arcát láthatjuk ebben a műsorban, ráadásul szerepével 2011-ben Golden Globe-díjat nyert – ezt egyszer sikerült bezsebelnie a Rém rendes családdal.
A most 58 éves Katey 37 évesen hozta világra első gyermekét – élete tragédiája, hogy a kisfiú halva született. Később született még egy fia és egy lánya, a legutóbb pedig öt évvel ezelőtt, béranya segítségével lett újra anya.

 

Így néznek ki most a Rém rendes család sztárjaiDavid Faustino, azaz Bud Bundy

Éjszakai bárt nyitott

A 38 éves színész, ahogy a sorozatban, úgy a való életben sem volt túl szerencsés, és sorozatbeli karakteréhez hasonlóan a nőkkel sem igen vergődött zöld ágra. Megnősült ugyan, de a felesége két év után elhagyta, és vitte a vagyona felét is. A színész később éttermet nyitott, és van egy éjszakai bárja Los Angelesben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top