Sztárok

Gyrososnak állt a TV2 sztárja

Felkészült a nehéz időkre Kökény Attila. A 2010-es Megasztár legjobb férfihangja az éneklés mellett egy másik biztos megélhetést is akart a családjának – írja a Blikk.

Gyrososnak állt a TV2 sztárjaÚj vállalkozásba kezdett a Megasztárban ismertté vált Kökény Attila. Befektette az énekléssel eddig keresett pénzt, és a kispesti otthonától pár sarokra egy gyrosbüfét nyitott, amelyben főleg a neje, Aranka dolgozik. A 2010-es Megasztár legjobb férfihangja ugyanis nem szeretne újra bizonytalanságot az életében. Igyekszik felkészülni arra az eshetőségre, ha az éneklés nem megy ennyire jól, mint most. „Most megy a szekér, de mi van akkor, ha egyszer majd úgy alakul, hogy nem fog? (…) Enni mindig is fognak az emberek, ráadásul a gyros olcsó és gyors” – jelentette ki a hűtlenséggel megvádolt Kökény Attila, aki ha kell, szívesen beáll a pult mögé. Mint mondja, Aranka is szeretett volna már újra dolgozni, így legalább nem másnak, hanem maguknak keresi a pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top